2016-08-22 09:29:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Feltűnik egy régi barát

Napi horoszkóp augusztus 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy rég nem látott barátja hírt ad magáról, szeretné önnel újra felvenni a kapcsolatot. Ne zárkózzon el, jó hangulatban telik majd a találkozás. A munkahelyén kissé vontatottan halad a feladataival, jobb lenne, ha lazítana egy kicsit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nehéz feladatokat kap, de tudja őket teljesíteni, mert megvan önben a szükséges kitartás és erő. Valaki a környezetéből felkeltheti az érdeklődését, talán egy távoli ismerősével kezd el beszélgetni, és váratlan vonzalom támad önök között.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valaki folyton kritizálja. Ne tűrje ezt, álljon ki magáért! Önnek van igaza, de határozottan kell képviselnie a véleményét, ha ezt be akarja bizonyítani. Délután értékes híreket fog hallani, ezeket mindenképpen meg kellene osztania a barátaival.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remek hangulatban ébred, még azokkal a feladatokkal is gyorsan halad, amelyekhez semmi kedve nincsen. Este jó érzéssel fogja eltölteni, hogy sokkal többet sikerült elérnie annál, mint amennyit tervezett.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár tele van lendülettel, egy kicsit lassítania kellene. A nagy kapkodásban elsiklik a figyelme egy fontos részlet felett. Ez később még komoly bonyodalmakat okozhat… Értékes információkat hallhat ma, amelyek befolyásolják a pénzügyeit is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma jelentős változás következhet be az életében. Talán sikerül végre elhatározásra jutnia egy fontos dologgal kapcsolatban. Ne morfondírozzon tovább, lépjen a tettek mezejére. Az este örömteli hangulatban telik!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Úgy érzi, mindenki öntől várja a megoldást, ön pedig azt sem tudja, hová kapjon. Ne engedje magát kihozni a sodrából, nem kell mindent lenyelnie sem. A délután már nyugodtabbnak ígérkezik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy baráti találkozón most nagyon jól érzi magát, ráadásul olyan emberekkel hozhatja össze a sors, akik később még jelentősen befolyásolják a sorsát. Vigyázzon, ha párkapcsolatban él, mert most valaki komolyan flörtölni kezd önnel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy rég nem látott barátja hírt ad magáról, szeretné önnel újra felvenni a kapcsolatot. Ne zárkózzon el, jó hangulatban telik majd a találkozás. A munkahelyén kissé vontatottan halad a feladataival, jobb lenne, ha lazítana egy kicsit.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Anyagi szempontból kiemelkedő lehet a mai nap, váratlanul egy nagyobb összeghez juthat. Ma még egy nagyszerű vételt is le tud bonyolítani. A szerelemben már kevésbé szerencsés: párkapcsolati krízist jeleznek a bolygók.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma egy olyan ajánlatot kaphat, amit mindenképpen el kellene fogadnia. Ne szalassza el a lehetőséget. Ha állást keres, ma sikerrel járhat, végre megtalálja az új munkahelyét.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kissé elúszhat a pénzzel, egy nagyobb beszerzés végül több pénzt visz el, mint tervezte. Ne aggódjon, hamar rájön majd, honnan pótolhatja a hiányzó összeget, talán egy barátja segíti ki a nehéz helyzetből. Este kapcsolódjon ki egy kicsit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: